τεχνική α.ε.

Πωλήσεις Εξοχικών Κατοικιών

 

Οκτώ Πολυτελείς Κατοικίες στα Νέα Στύρα Ευβοίας

Περιοχή : Λιμνιώνας προς την πλευρά του Αιγαίου

Περιβάλλον Χώρος

Η περιοχή διαθέτει παραλίες εκπληκτικής ομορφιάς προς την πλευρά του Αιγαίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδανικός προορισμός για εξερευνήσεις ,ψάρεμα ιδίως υποβρύχιο ή για διακοπές σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει ιδανικά το βουνό με την θάλασσα.

Γραφικές ταβέρνες και φιλική προσέγγιση των κατοίκων συμπληρώνουν το τοπίο. Σε απόσταση 15 λεπτών με αυτοκίνητο προσεγγίζονται τα Νέα Στύρα τα οποία διαθέτουν πλήρη υποδομή σε καταστήματα προμήθειας τροφίμων και διασκέδασης. Η πρόσβαση στον Λιμνιώνα πραγματοποιείται είτε από την γραμμή Ferry Boats Αγίας Μαρίνας - Νέων Στύρων είτε μέσω Χαλκίδας.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. έχει κατασκευάσει τρία μοναδικά συγκροτήματα οκτώ πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή Λιμνιώνας του Δήμου των Νέων Στύρων Ευβοίας. 

 

 

Γενική Περιγραφή

Το Συγκρότημα [Ι] είναι κτισμένο σε οικόπεδο 5.500 τ.μ. και αποτελείται από δύο πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες που η κάθε μία έχει εμβαδόν 150,00 τ.μ. Διαθέτει η κάθε κατοικία ιδιωτικό κήπο και πισίνα 90,00 τ.μ., και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης δύο αυτοκινήτων .Ο περιβάλλον διαμορφωμένος χώρος έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Η τιμή πώλησης εκάστης κατοικίας ,παραδοτέας " με το κλειδί στο χέρι " ανέρχεται σε : 450.000 με ΦΠΑ ΕΥΡΩ.

 

Τα Συγκροτήματα [ΙΙ] και [ΙΙΙ] είναι κτισμένα , το κάθε ένα , σε οικόπεδο 4.500 τ.μ. και αποτελούνται από τρεις πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες που η κάθε μία έχει εμβαδόν 100,00 τ.μ. Κάθε κατοικία διαθέτει ιδιωτικό κήπο , χώρο για ιδιωτική πισίνα (προαιρετικά ), και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης δύο αυτοκινήτων . Ο περιβάλλων διαμορφωμένος χώρος έχει επίσης νοτιανατολικό προσανατολισμό και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Η τιμή πώλησης εκάστης κατοικίας , παραδοτέας " με το κλειδί στο χέρι " ανέρχεται σε : 230.000 με ΦΠΑ ΕΥΡΩ.

 

Επενδύσεις με πέτρα και ξύλο πραγματοποιούνται ευρέως τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους όλων των κατοικιών . Οι κατοικίες που συνοπτικά περιγράφονται στις προηγούμενες παραγράφους αποτελούν ιδανική επιλογή δεύτερης παραθεριστικής κατοικίας με δυνατότητα χρησιμοποίησής τους τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα , δεδομένης της οδικής πρόσβασης μέσω της Χαλκίδας. Ο χρόνος διαδρομής από το κέντρο της Αθήνας , ανεξαρτήτως επιλογής διαδρομής , δεν ξεπερνά τις δύο ώρες.